Centru de Radiologie Dentara Arad

despre noi

Centrul nostru de imagistica dentara Red Dental ofera o serie de servicii si echipamente ce raspund celor mai inalte standarde destinate medicilor dentisti in vederea stabilirii unui plan de tratament Aparatura radiologică stomatologică din cadrul clinicii Red Dental, CARESTREAM 8100 si CARESTREAM 2200, prezintă sisteme speciale de prevenire a efectelor nocive ale radiațiilor ionizante asupra organismului.

  • timp minim de expunere la raze
  • posibilitatea obtinerii a unui diagnostic corect și amănuntit
  • rezultate în timp real

CARESTREAM 8100 ofera imagini atat 2D cat si 3D cu rezolutie inalta ,tridimensionale a anatomiei dentomaxilare, folosind o doza de radiatii semnificativ redusa . Combinand imaginile 2D premiate cu puterea 3D,CS 8100 3D acopera o gama larga de aplicatii si este ideal pentru utilizarea zilnica. CS 8100 ofera cea mai buna calitate a imaginii si face ca imaginea 3D mai accesibila-punand cu adevarat o tehnologie puternica de imagini la indemana tuturor.
CBCT –ul ofera o versiune mai sigura si mai rapida decat a unui CT obisnuit prin utilizarea radiatiilor X sub forma unui fascicul conic care executa o rotatie de 360 de grade in jurul capului pacientului.
Sistemul intraoral CARESTREAM 2200 maximizeaza abilitatile de diagnosticare si imbunatateste fluxul de lucru. Datorita design-ului intuitiv si usor de utilizat,generatorul de raze X de inalta frecventa al aparatului,asigura o calitate superioara a imaginii,astfel incat se poate obtine imagini dentare precise si detaliate cu usurinta.
Imaginea este transferata in timp real sau ulterior in functie de nevoile operatorului conectat la computer.
Va asteptam in clinica noastra Red Dental,pentru a va oferi o gama completa de servicii de radiografie si tomografie dentara 3D.